Gigi Becali a anunțat că vrea să renunțe la cetățenia română. „Eu am donat 60 de milioane, am ajutat oameni cu dizabilități, copii, am luat vaccinuri. Când…”

Gigi Becali vrea să renunțe la cetățenia română. Reacția patronului FCSB vine după ce Direcția Națională Anticorupție l-a pus sub acuzare pentru spălare de bani.

„Am făcut 0, nimic, și procurorul mă acuză de spălare de bani. Îmi iau cetățenie în altă țară. Îmi iau doar drept de ședere în România. Chiar dacă nu faci nimic, nu scapi de ăștia. Sunt ca râia. Aici doar stau. Atât.

Gigi Becali a anunțat că vrea să renunțe la cetățenia română. „Eu am donat 60 de milioane, am ajutat oameni cu dizabilități, copii, am luat vaccinuri. Când...” 1

Eu am donat 60 de milioane, am ajutat oameni cu dizabilități, copii, am luat vaccinuri. Când speli bani, îți rămâne și ție ceva. Mie ce mi-a rămas? Am cumpărat aparatură la spitale de stat, milioane de euro. Am dat 45 de milioane donații. Mai sunt acuzat că am schimbat lei în euro și i-am pus în alt cont. Cică am spălat bani. Nu poți să pui lei cu euro în același cont. Banca mută banii. Vă dați seama în ce țară trăim? Procurorul nu e bătut în cap, dar are atâta răutate încât are mintea întunecată. O să-l pun eu la punct.

Dacă nu pot să-l pun la punct, plec din țara asta. Minciunile și mizeriile pe care le-a scris în ordonanța asta… Am vrut să fac o conferință de presă, dar mai stau. Nimeni altcineva nu e acuzat de spălare de bani, iar eu care am dat donații am spălat banii”, a declarat Gigi Becali, citat de digi24.ro.

În luna noiembrie, atât finanțatorul FCSB-ului cât și nepotul acestuia, Vasile Geambazi, au fost acuzați de Direcția Națională Anticorupție pentru spălare de bani.