Gest superb făcut de doi tineri români: au donat darul de nuntă pentru ca o familie cu patru copii să aibă o casă

Doi tineri din Popeşti Leordeni s-au transformat în Moş Crăciun pentru o familie necăjită cu patru copii.

Cei doi tineri căsătoriți au decis să doneze darul de nuntă pentru ca familia să își ridice o casă. Copiii locuiau în anexa unui grajd, lângă vitele pe care le îngrijeau părinţii lor.

Gest superb făcut de doi tineri români: au donat darul de nuntă pentru ca o familie cu patru copii să aibă o casă 1

Familia cu cei patru copii locuieşte în localitatea Sâmbăta de Sus. Raul, fiul cel mare, obişnuia să mai doarmă într-un foişor al mănăstirii din localitate. Aşa a ajuns să o cunoască pe Nicoleta Bogoş, reprezentanta Asociaţiei „Licuricii Fericiţi” din municipiul Câmpulung Moldovenesc al judeţulului Suceava, transmite adevarul.ro.

Ea s-a mobilizat şi a început să strângă fonduri pentru a le face un cadou unic celor patru fraţi: o casă. Totul a început cu o postare pe Facebook. Nicoleta le-a povestit prietenilor săi că a fost impresionată de toată această poveste. Aşa a fost contactată de cei doi miri care i-au spus că ar vrea să doneze Asociaţiei darul de nuntă pentru construcţia casei.

„Nu-i cunosc. Am lansat un apel pe Facebook. Ne-au trimis mesaj să le dăm detalii, ce intenţionăm să facem. Ne-au impresionat. Ştiu că el se numeşte Andrei Nistor, că sunt din Popeşti-Leordeni şi ne-a spus că va face o donaţie puţin mai mare pe care au primit-o de la alţi oameni, pentru că ei au destul. S-au decis să dea darul de nuntă mai departe”, a mai spus Nicoleta. În total, cei doi tineri au donat 35.000 de lei.

Casa este aproape gata. Construcţia a fost ridicată pe o suprafaţă de teren obţinută de la Primărie.