(Video) Gabriel Constantin, românul care a devenit omul de încredere al lui Donald Trump. „Cu muncă multă poţi să faci ce vrei în America! Ăsta e secretul! Toată lumea îţi spune că visul american e perfect, dar nimeni nu îţi spune …”

Gabriel Constantin, un român care a plecat din țară în urmă cu 20 de ani, a ajuns omul de încredere al familiei Trump.

Românul conduce unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din lume și are sute de angajaţi în subordine, dar nu a uitat de țara din care a plecat.

„Este o mândrie extraordinară şi, într-adevăr, de când se construia clădirea a fost un vis de-al meu să lucrez aici! Cu muncă multă poţi să faci ce vrei în America! Ăsta e secretul! Toată lumea îţi spune că visul american e perfect, dar nimeni nu îţi spune cât trebuie să munceşti ca să poţi să ai un vis american! Eu nu îmi aduc aminte să fi avut vreun An Nou liber, fără să lucrez, sau un Crăciun, dar astea sunt sacrificiile pe care le faci dacă vrei să ai o viaţă bună aici”, a declarat Gabriel pentru observator.tv.

(Video) Gabriel Constantin, românul care a devenit omul de încredere al lui Donald Trump. „Cu muncă multă poţi să faci ce vrei în America! Ăsta e secretul! Toată lumea îţi spune că visul american e perfect, dar nimeni nu îţi spune ...” 1

GABRIEL CONSTANTIN, manager general al Trump Tower Chicago: Zice, “Gabriel, eşti acolo? Uite, ne-am gândit mult la tine şi la ce ai făcut în ultimii 5 ani şi la Doral şi, aici, în Washington şi apreciem foarte mult ce ai făcut şi credem că tu o să creşti foarte mult cu compania noastră, eşti loial… Și, da ne-am hotarât că o să-ţi dăm hotelul Chicago!” Și nu îmi venea să cred!

ERIC TRUMP, fiul lui Donald Trump: Aveți unul din cei mai incredibili oameni din toată lumea care reprezintă România, o țară incredibilă, o țară frumoasă. Gabriel a început să lucreze cu noi cu mulți ani în urmă, la Miami, și a făcut o treabă extraordinară, a muncit pe brânci! Iar, într-un final, l-am adus în Chicago și a făcut o treabă extraordinară la clădire. Toată lumea din Chicago îl iubește!

Chiar dacă trăieşte printre cei mai influenţi oameni ai lumii, Gabriel şi-a păstrat modestia. Şi un dor.

GABRIEL CONSTANTIN, manager general al Trump Tower Chicago: Iubesc România pentru că sunt român! E ţara mea şi sunt mândru să fiu român, sunt foarte patriot! Avem o ţară încredibilă! Turismul… avem mult de muncă! Dacă noi ca ţară reuşim să rezolvăm asta, turismul va zbura! Nu există ţară mai frumoasă ca a noastră în Europa!