(Foto/Video) Tricolorul României, afişat în Times Square din New York. Donald Trump: În numele poporului american, vă felicit pe dumneavoastră şi poporul român cu ocazia celei de-a 101 aniversări a Zilei Naţionale a României pe 1 Decembrie”

(Last Updated On: December 1, 2019)

Tricolorul României a fost afișat astăzi în cea mai cunoscută piață din lume, Time Square din New York.

Steagul României a fost afişat pe ecrane de dimensiuni impresionante sub forma unei reclame pentru apa minerală Aqua Carpatica, transmmite europafm.ro.

(Foto/Video) Tricolorul României, afişat în Times Square din New York. Donald Trump: În numele poporului american, vă felicit pe dumneavoastră şi poporul român cu ocazia celei de-a 101 aniversări a Zilei Naţionale a României pe 1 Decembrie” 1

”România promovată pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Națională.

Drapelul național, munții Carpați și dulcele grai românesc se văd astăzi pe celebrele ecrane din Times Square, New York.

Vezi video aici:

Mulțumim României și românilor de pretutindeni” – este mesajul care a însoțit imaginile publicate pe pagina de Facebook Aqua Carpatica.

Tot astăzi, președintele american Donald Trump a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale.

”În numele poporului american, vă felicit pe dumneavoastră și poporul român cu ocazia celei de-a 101 aniversări a Zilei Naționale a României pe 1 Decembrie”, se spune în mesajul președintelui SUA, potrivit hotnews.ro.

”Salutăm angajamentul ferm al României în ceea ce privește partajarea responsabilităților și securitatea transatlantică și ne dorim să construim în continuare pe fundamentul Parteneriatului nostru Strategic în următorii ani. Totodată, doresc să-mi exprim aprecierea pentru devotamentul României cu privire la consolidarea valorilor noastre comune ale democrației, statului de drept și economiei de piață libere. Vă rog să primiți cele mai bune urări cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale din acest an”, mai transmite Donald Trump.