(Foto) Cum a apărut Carmen Iohannis la recepția găzduită de Regina Elisabeta a II-a

(Last Updated On: December 4, 2019)

Președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă Carmen Iohannis au participat aseară la recepția găzduită de regina Elisabeta a II-la Palatul Buckingham pentru șefii de stat și de guvern care participă la summit-ul NATO.

Evenimentul de la Palatul Buckigham marchează 70 de ani de la fondarea Alianței Nord-Atlantice. Suverana și prințul Charles i-au întâmpinat pe liderii NATO, apoi li s-au alăturat pentru o fotografie de familie, transmite digi24.ro.

(Foto) Cum a apărut Carmen Iohannis la recepția găzduită de Regina Elisabeta a II-a 1

În imaginile trimise de Admnistrația Prezidențială, precum și în cele surprinse de fotografii agențiilor de presă cuplul prezindențial român poate fi văzut în conversații cu președintele SUA Donald Trump și soția sa, Melania, sau cu premierul Marii Britanii, Boris Johnson.

(Foto) Cum a apărut Carmen Iohannis la recepția găzduită de Regina Elisabeta a II-a 2

(Foto) Cum a apărut Carmen Iohannis la recepția găzduită de Regina Elisabeta a II-a 3 (Foto) Cum a apărut Carmen Iohannis la recepția găzduită de Regina Elisabeta a II-a 4 (Foto) Cum a apărut Carmen Iohannis la recepția găzduită de Regina Elisabeta a II-a 5 (Foto) Cum a apărut Carmen Iohannis la recepția găzduită de Regina Elisabeta a II-a 6

În cursul zilei de miercuri, şeful statului român va participa la reuniunea NATO la nivel înalt, unde va fi adoptată o declaraţie publică succintă, cu caracter strategic, care va acoperi principale progrese şi preocupări la nivel aliat, transmite Agerpres. De asemenea, liderii aliaţi vor aproba un pachet de documente pe teme relevante pentru rolul NATO în actualul context internaţional, potrivit libertatea.ro

Tot astăzi, președintele României a fost invitat la un dejun de lucru găzduit de Donald Trump.

Liderul american i-a invitat la discuții doar pe reprezentanții statelor care au alocat 2% din buget pentru Apărare, acel prag minim de finanțare a armatei asupra căruia Donald Trump a insistat până a ajuns la amenințări.