(Last Updated On: December 6, 2019)

Victorie istorică pentru România. A învins Ungaria în ultimele secunde, scor 28-27, reușind o revenire incredibilă! Fetele noastre s-au calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia, după un final nebun de meci

Cătălin Striblea: „Când joaca fetele astea nu exista decât doua scenarii: ori arunci televizorul, ori se întâmplă ceva istoric! Bravo! Eu cred ca cel mai mare câștig este ca nu au renunțat”.

(Video) Golul victoriei! FELICITĂRI! România, victorie în ultimele secunde cu Ungaria! Cătălin Striblea: „Când joaca fetele astea nu exista decât doua scenarii: ori arunci televizorul, ori se întâmplă ceva istoric! Bravo! Eu cred ca cel mai mare câștig este ca nu au renunțat” 1

Cristina Neagu (31 de ani) a fost din nou cea mai bună jucătoare de pe teren și a demonstrat că nu degeaba a primit pentru a patra oară la rând titlul de sportiva anului. La final, Neagu, care ne-a adus victoria în ultimele trei secunde, după ce-a transformat imperial o lovitură de la 7 metri, a izbucnit în lacrimi. Lacrimile de fericire ale unei calificări epice în Grupele Principale de la acest Mondial de handbal, anunță Digi Sport.

Cristina Neagu a marcat 10 goluri în partida contra Ungariei și nu a ratat nicio lovitură de la 7 metri. Imediat după golul victoriei, marcat în minutul 59:55, Neagu a explodat de bucurie, dar și-a revenit rapiud și s-a îndreptat fulgerător spre centru. Nu știa cât mai este din joc și dorea să fie atentă pe final. Numai că partida s-a terminat imediat iar în rândul fetelor noastre s-a declanșat fiesta.

Golul Victoriei

FELICITĂRI!