Fără Birocrație. Ministrul Muncii îi pune pe bugetari la treabă. „Nu există “Nu se poate!”. Se poate! Cu insistență dar – se poate! Astăzi am cerut redactarea și am și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.  Nu accept ca o persoană care trebuie să primească, la timp, indemnizație, pensie, ajutor de șomaj să meargă personal după diferite a …”

(Last Updated On: December 12, 2019)

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi Casa Naţională de Pensii vor avea, din 1 ianuarie, acces direct în REVISAL, baza de date cu toţi angajaţii din România.

Ministrul Muncii a semnat un ordin în acest sens și spune că astfel persoanele care trebuie să primească, la timp, indemnizaţie, pensie sau ajutor de şomaj nu vor mai trebui să aştepte ca o instituţie să îi comunice alteia diferite, informează europafm.ro.

Fără Birocrație. Ministrul Muncii îi pune pe bugetari la treabă. „Nu există “Nu se poate!”. Se poate! Cu insistență dar - se poate! Astăzi am cerut redactarea și am și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.  Nu accept ca o persoană care trebuie să primească, la timp, indemnizație, pensie, ajutor de șomaj să meargă personal după diferite a ...” 1

Ministrul Violeta Alexandru a scris pe Facebook:„Nu există “Nu se poate!”. Se poate! Cu insistență dar – se poate!

Astăzi am cerut redactarea și am și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.

Nu accept ca o persoană care trebuie să primească, la timp, indemnizație, pensie, ajutor de șomaj să meargă personal după diferite adeverințe sau să aștepte ca o instituție să îi comunice alteia diferite informații.

Fac un prim pas de simplificare din respect pentru cetățean: toate instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii iau, pe baza unei parole de acces, datele necesare despre situația solicitantului, direct din REVISAL.

Urmăriți sfârșitul acestui an la Ministerul Muncii și Instituțiile din coordonare.”