El este câinele polițist care a prins autorul dublei crime din Satu Mare, în doar 4 ore. „Mulțumim, TEBA! Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal”

Teba este câinele erou care în doar 4 ore a reușit să descopere autorul dublului asasinat din județul Satu Mare.

Bărbatul suspectat de omorârea a două femei în Bârsăul de Sus, județul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă Teba, de la IPJ Maramureș, care i-a dus pe anchetatori la locuința acestuia, informează digi24.ro.

El este câinele polițist care a prins autorul dublei crime din Satu Mare, în doar 4 ore. „Mulțumim, TEBA! Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal” 1

„Mulțumim, TEBA!

Ea este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare!
Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal.

TEBA nu este la primul caz reușit. Anul trecut a condus polițiștii la locuința principalului suspect în cazul unui triplu omor!

Mulțumim, TEBA!
Felicitări, Zoltan Bandi pentru modul cum îți antrenezi și cum ai grijă de acest fantastic câine polițist!”,au scris pe Facebook reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.

Teba, o cățea ciobănesc german, a fost instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române.

Două femei, de 53 și 65 de ani, au fost ucise săptămâna aceasta, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite în cap de mai multe ori. Bărbatul bănuit că le-a omorât pe cele două femei a fost arestat preventiv joi seara de magistrații Tribunalului Satu Mare.