Donald Trump i-a transmis un mesaj lui Iohannis de Ziua Națională: ”România este un aliat neprețuit atât pentru Statele Unite ale Americii, cât și pentru Alianța Nord-Atlantică”

(Last Updated On: December 1, 2019)

Președintele american, Donald Trump, i-a transmis un mesaj președintelui Klaus Iohanis cu ocazia Zilei Naționale.

”România este un aliat neprețuit atât pentru Statele Unite ale Americii, cât și pentru Alianța Nord-Atlantică”, afirmă Donald Trump.

Donald Trump i-a transmis un mesaj lui Iohannis de Ziua Națională: ”România este un aliat neprețuit atât pentru Statele Unite ale Americii, cât și pentru Alianța Nord-Atlantică” 1

”În numele poporului american, vă felicit pe dumneavoastră și poporul român cu ocazia celei de-a 101 aniversări a Zilei Naționale a României pe 1 Decembrie”, mai scrie în mesaj, potrivit hotnews.ro.

”Salutăm angajamentul ferm al României în ceea ce privește partajarea responsabilităților și securitatea transatlantică și ne dorim să construim în continuare pe fundamentul Parteneriatului nostru Strategic în următorii ani. Totodată, doresc să-mi exprim aprecierea pentru devotamentul României cu privire la consolidarea valorilor noastre comune ale democrației, statului de drept și economiei de piață libere.

Vă rog să primiți cele mai bune urări cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale din acest an”, mai transmite Donald Trump.