Dispărută. Gabriela, 16 ani, a plecat să se angajeze și a dispărut fără urmă!

(Last Updated On: December 2, 2019)

Poliția este în alertă după ce o fată de 16 ani a dispărut de 5 zile fără urmă. Cine a văzut-o pe fată este rugat să sune la 112.

Un tată din Stejari, judeţul Gorj, îşi caută cu disperare fata de 16 ani, dispărută de cinci zile. Ionela Gabriela Geamănu a plecat în municipiul Târgu Jiu pentru a se angaja, iar din data de 27 noiembrie, nu a mai răspuns la telefon.

Un bărbat, de 43 de ani, din comuna Stejari, tatăl fetei, a sunat la finalul săptămânii trecute la poliție și a anunțat că, de aproape cinci zile, nu mai ştie nimic de fata lui.
Dispărută. Gabriela, 16 ani, a plecat să se angajeze și a dispărut fără urmă! 1

În data de 13 noiembrie, Ionela Gabriela Geamănu, de 16 ani, a plecat în Târgu Jiu, iar din data de 27 noiembrie, adolescenta nu a mai răspuns la telefon.

Potrivit gds.ro, fata ar fi plecat la Târgu Jiu ca să se angajeze.
“La data de 29 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţia 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizați de către un bărbat, de 43 de ani, din comuna Stejari, cu privire la faptul că în data de 13 noiembrie a.c., fiica sa, Geamănu Ionela-Gabriela, de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în municipiul Târgu Jiu pentru a se angaja, iar din data de 27 noiembrie a.c., nu a mai răspuns la telefon”, anunţă IPJ Gorj într-un comunicat.

Semnalmente Ioana Gabriela Geamănu:
– înălțime 1,65 m., greutate 70 kg., ochi căprui, păr mediu brunet, constituţie robustă.

Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea dispărutei sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă sau să deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie.