Cu roaba și lopata! Nea Ion, bătrânelul care a reparat singur un drum județean. Cât de repede îl vor amenda polițiștii?

(Last Updated On: December 4, 2019)

Un bărbat dintr-o comună din Hunedoara s-a apucat singur să repare drumul, sătul să aștepte intervenția autorităților.

Drumul Judeţean 668 A, din comuna Boşorod, Munţii Orăştiei a fost devastat de viituri în ultimii ani. Drumul traversează pădurile de pe Valea Luncanilor până în apropiere de Cetatea dacică Piatra Roşie, scrie adevarul.ro.

Cu roaba și lopata! Nea Ion, bătrânelul care a reparat singur un drum județean. Cât de repede îl vor amenda polițiștii? 1

Cei de la Fundația Dacica au scris pe Facebook:„La doar un an și jumătate de la ploile și viitura care au afectat partea carosabilă, au demarat lucrările de reparații la drumul județean DJ 668A.

Câștigătorul licitației este vecinul nostru, nea Ion. El a promis că va folosi la astuparea gropilor o roabă și o lopată de ultimă generație.

Cu roaba și lopata! Nea Ion, bătrânelul care a reparat singur un drum județean. Cât de repede îl vor amenda polițiștii? 2 Cu roaba și lopata! Nea Ion, bătrânelul care a reparat singur un drum județean. Cât de repede îl vor amenda polițiștii? 3 Cu roaba și lopata! Nea Ion, bătrânelul care a reparat singur un drum județean. Cât de repede îl vor amenda polițiștii? 4 Cu roaba și lopata! Nea Ion, bătrânelul care a reparat singur un drum județean. Cât de repede îl vor amenda polițiștii? 5

Mulțumim Consiliului Județean Hunedoara pentru atenție.”

Nea Ion trebuie să aibă grijă însă deoarece autoritățile au mai amendat persoane care au reparat singuri drumul.