(Last Updated On: December 3, 2019)

Cristina Neagu, jucătoarea desemnată de 4 ori cea mai bună handbalistă din lume, a transmis un mesaj cu ocazia zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități.

Handbalista a transmis un mesaj în care a pus în contex accidentările de care a suferit dealungul careierei.

„E foarte dificil să nu te lași scos din joc de provocările fizice. În ce mă privește, fiecare dintre accidentările pe care le-am suferit, chiar și cele mai grave, au fost temporare.
Cristina Neagu: „E foarte dificil să nu te lași scos din joc de provocările fizice. În ce mă privește, fiecare dintre accidentările pe care le-am suferit, chiar și cele mai grave, au fost temporare.  A depins de mine să depășesc aceste perioade grele și cu mari eforturi am reușit. Sunt însă și oameni care nu ...” 1

A depins de mine să depășesc aceste perioade grele și cu mari eforturi am reușit. Sunt însă și oameni care nu au această șansă, cum este cazul persoanelor cu dizabilități.

O parte dintre acestea sunt apte de muncă și își doresc să se angajeze, însă sunt scoase din start pe “banca de rezerve”. Având în vedere că ziua internațională a persoanelor cu dizabilități este marcată anual pe 3 decembrie, doresc să felicit Kaufland Romania că a demarat o campanie de angajare și includere a persoanelor cu dizabilități în diverse roluri din companie, pentru care cei interesați pot aplica la adresa cariere@kaufland.ro”, a scris sportiva.