Claudia Gutulescu: „Deci și Keanu Reeves și Brad Pitt și-au făcut iubite neoperate, cu pistrui sau riduri, ambele de o naturalețe care e ca o gura de aer proaspăt în lumea aceasta a show-biz-ului. Thuamne, voi va dați seama ce drame se vor petrece cu …”

(Last Updated On: December 3, 2019)

Multe vedete din România și de la nivel internațional sunt cunoscute pentru faptul că și-au făcut operații estetice. Un nou curent pare însă să vină împotriva acestor metode.

Claudia Gutulescu a scris pe Facebook: „Deci și Keanu Reeves și Brad Pitt și-au făcut iubite neoperate, cu pistrui sau riduri, ambele de o naturalețe care e ca o gura de aer proaspăt în lumea aceasta a show-biz-ului.

Claudia Gutulescu: „Deci și Keanu Reeves și Brad Pitt și-au făcut iubite neoperate, cu pistrui sau riduri, ambele de o naturalețe care e ca o gura de aer proaspăt în lumea aceasta a show-biz-ului.  Thuamne, voi va dați seama ce drame se vor petrece cu ...” 1
(Foto Digi 24)

Thuamne, voi va dați seama ce drame se vor petrece cu moda asta care vine?

Pai multe, săracele, nici n-au apucat sa își scoată investiția în ultima buză că gata, nu mai au căutare??

Clar. Numai ghinioane.”

Starul american Brad Pitt, aflat încă în proces de divorţ de actriţa Angelina Jolie, de care s-a despărţit în urmă cu trei ani, ar avea o nouă relaţie, cu actriţa Alia Shawkat, alături de care a fost surprins în ultima vreme la cel puţin trei evenimente, potrivit dailymail.co.uk, informează Digi 24.

Cei doi au fost surprinşi împreună de mai multe ori, inclusiv la o galerie de artă unde Shawkat, star al serialului “Arrested Development”, îşi prezenta un show.

Alia, în vârstă de 30 de ani, este actriţă, pictoriţă și activistă pentru drepturile femeilor.