C.T.Popescu, despre echipa de handbal a României: „Dacă ești român adevărat, îți dau lacrimile și chiar plângi…Spune așa presa maghiară”:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria extraordinară obținută de echipa de handbal a României în fața Ungariei.

„Dacă ești român, atunci îți dau lacrimile la o astfel de victorie, dar dacă ești un român adevărat, care chiar îți iubești țara, atunci îți dau din nou lacrimile și chiar plângi, gândindu-te cum joacă echipa de handbal feminin a României și gândindu-te că titlul pe care l-am văzut în presa maghiară cam corespunde realității. Spune așa presa maghiară: Vreme de patru meciuri și jumătate, România a fost ca un pacient care mai are puțin de trăit, dar, cu ajutor divin, a revenit la viață.

C.T.Popescu, despre echipa de handbal a României: „Dacă ești român adevărat, îți dau lacrimile și chiar plângi...Spune așa presa maghiară”: 1

Firește, este o victorie care te umple de fericire, dar perspectivele nu sunt deloc bune. Echipa, după părerea mea, nu merge, cu excepția Cristinei Neagu și uneori, în momente cruciale, a portarilor, astăzi a Valentinei Dedu”, a punctat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

România s-a calificat, vineri, în ultima secundă în Main Round, în urma unui meci de infarct împotriva Ungariei, scor 28-27, la Campionatul Mondial de handbal feminin 2019. Scorul la pauză era de 16-10 pentru jucătoarele maghiare.