Adriana Săftoiu, despre guvernarea PNL: „Îmi este rusine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că ușile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocația pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre …”

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, a declarat că se simte rușinată cu deciziile conducerii PNL și ale Guvernului.

Reacția vine după ce au fost primiți în partid oameni de la PSD, în ciuda promisiunilor din campanie, se atacă la CCR legile făcute de PNL în opoziție sau se acceptă asumarea răspunderii pe buget.

Adriana Săftoiu, despre guvernarea PNL: „Îmi este rusine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că ușile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocația pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre ...” 1

Adriana Săftoiu a scris pe Facebook: „Îmi este rusine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că ușile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocația pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16% ,la produse alimentare de la 8 la 5) spunând “Hei, noi, PNL în opoziție am făcut legi neconstituționale”, acceptăm ca miniștri respinși de comisiile parlamentare (într-o țară în care se spune că Parlamentul reprezintă voința poporului și nu Guvernul) să rămână miniștri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent și mai periculos, votăm incriminarea “drogurilor” intr-un mod total aberant…e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut si asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem.

Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îți mai asiguri un loc pe liste?! Vai de așa viitor.”

Lucian Mîndruță a scris: „Imaginati-va ca in 1941, la Pearl Harbour, 15 avioane japoneze aterizeaza la americani si ii roaga pe aia sa le vopseasca stema US Airforce pe aripi, ca sa lupte de partea lor. Si americanii ii pupa si le zic “bravo, multumim, hai sa-i spargem pe ai vostri!”

E lunga introducerea, da nu stiam cum sa va explic ca niste parlamentari Pro Romania (unii ex-PSD) se pregatesc sa aterizeze pe portavionul PNL.

Ia sa vedem ce zice Turnul.  Over and out!”