Adrian, despre Bebeceanu: „Pentru prima data in anii de când exista Facebook, in perioada asta a anului avem un personaj mai important de cat Mos Nicolae. Trăiască Berbeceanu … vom vedea cat de eficient va fi !

Continuă reacții la numirea lui Traian Berbeceanu ca șef de cabinet al ministrului de Interne.

Adrian Braun: „Pentru prima data in anii de când exista Facebook, in perioada asta a anului avem un personaj mai important de cat Mos Nicolae. Trăiască Berbeceanu … vom vedea cat de eficient va fi ! (…) ”

Adrian, despre Bebeceanu: „Pentru prima data in anii de când exista Facebook, in perioada asta a anului avem un personaj mai important de cat Mos Nicolae. Trăiască Berbeceanu ... vom vedea cat de eficient va fi ! 1

Gabi Nonu: „Ma bucur ca si de data aceasta am avut dreptate, iar omul sfinteste locul – Traian Berbeceanu

Am stiut mereu ca simtul raspunderii unor cuvinte este important. Se intampla pentru ca nu am nimic de ascuns, iar increderea trebuie s-o daruiesti, impartasind-o !
Asta inseamna, sa simti locul fiecaruia !
Sper sa am dreptate, ca va fi bine !!! 🙏🙏🙏”

Ionut Dogaru: „Merită felicitat Ministrul de Interne. Mare curaj. O sa fie deranj mare în sistem, la vârf.
Sper să le reușească reformarea Ministerului si a Inspectoratelor județene.
E mare nevoie acolo de aer proaspăt, neviciat, și de mult mai multă corectitudine si competență”.

Ioan Bogdan Sandu: „Asta da știre!!👍🤘✌️ Mult succes comisare în a confisca averi ilicite și a bagă la pușcărie cât mai mulți hoți de țară.Indiferent din care partide”.

Marinicā Ciotoi: „Rasare soarele in tarisoara noastre…”

Ramo Gîja: „Ce ne facemmmmmm??? Ca s au epuizat biletele catre Madagascar😂😂😂🙈”

Comisarul-șef în rezervă Traian Berbeceanu va fi noul șef de cabinet al ministrului de interne Marcel Vela, anunță Libertatea. El este cunoscut pentru ieșirile sale publice în care combate corupția și este autorul unui roman autobiografic.