(Video) Update. Copilul din Pecineaga. Trupul plutea sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului. Polițiștii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă

(Last Updated On: November 8, 2019)

Poliția a venit cu noi detalii privind moartea copilului din Pecineaga. Aceștia au schimbat și încadrarea, anchetează in rem infracțiunea de ucidere din culpă. Până acum dosarul a fost deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Polițiștii constănțeni au precizat că băiatul în vârstă de 8 ani dat dispărut în 2 noiembrie a.c. a fost găsit vineri în jurul orei 8.30, de către doi paznici aparținând fermei care folosește bazinele.

(Video) Update. Copilul din Pecineaga. Trupul plutea sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului. Polițiștii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă 1

Copilul a fost găsit în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

IPJ Constanţa, potrivit Cuget Liber: „Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către 2 paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

Menționăm faptul că cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de astăzi urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului”.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost scos dintr-un bazin de dejecţii al complexului de porci din localitate.

Încadrarea juridică în dosar este acum de ucidere din culpă, până acum dosarul fiind deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Băiatul de opt ani din Pecineaga a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din fața casei, unde se juca. Pompierii au început golirea bazinelor cu dejecții din apropierea unei ferme de porci din localitate, după ce a fost lansată ipoteza că băiatul dat dispărut sâmbătă ar fi putut cădea în acestea.

Vezi aici Video de la locul tragediei:

Revenim cu detalii!