(Video) Simona Halep certată pe teren de Darren Cahill. „Simona, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să …”

Simona Halep a fost eliminată vineri de la Turneul Campioanelor după ce a fost învinsă de Karolina Pliskova, cu scorul de 6-0, 2-6, 6-4. În setul decisiv, Darren Cahill, antrenorul româncei, a avut un discurs dur la on-court-coaching.

Simona, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri!

(Video) Simona Halep certată pe teren de Darren Cahill. „Simona, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să ...” 1

„Trebuie să intri în meci. Concentrează-te pe teren. Nu ai avut niciun motiv să pierzi cum ai făcut-o aici. Pierzi energie, pierzi adâncime în lovituri. Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set? Uită de scor! Cum o să închei acest meci? Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi”, i-a mai spus Cahill Simonei, potrivit gsp.ro, preluat de Libertatea.

Vezi aici Video:

Darren i-a mai spus jucătoarei din România că are încredere în ea și că nu este vorba să câștige acest meci, ci despre cum se definește Simona „ca sportiv şi ca şi concurent”.

Simona Halep Band: „Final de sezon pentru Simona Halep. Mult succes in 2020”.