(Last Updated On: November 29, 2019)

Un jandarm, ajutat de alți doi colegi, a reușit să salveze o femeie de la înec. S-a aruncat în apa rece a Mureșului și a scos-o pe femeie.

Jandarmeria Română: „În preajma Sfântului Andrei, un jandarm pe nume Andrei, alături de colegii lui de echipaj, Cristian și Gabriel, au făcut o faptă pentru care ceilalți îi numesc eroi… au salvat o femeie, care se aruncase în râul Mureș.

Ei spun că și-au făcut doar datoria, dar dacă privești imaginile, iți dai seama că este mai mult decât atât. La câteva momente, după ce au primit apelul de urgență, cei trei jandarmi au ajuns la locul indicat. Undeva, departe de mal, se zărea o siluetă plutind în apele râului Mureș.

(Video) Femeie salvată de la înec. Jandarmeria Română: „În preajma Sfântului Andrei, un jandarm pe nume Andrei, alături de colegii lui de echipaj, Cristian și Gabriel, au făcut o faptă pentru care ceilalți îi numesc eroi... Ei spun că și-au făcut doar datoria, dar dacă privești imaginile, iți dai seama că ...” 1

Andrei și-a adus aminte, instantaneu, de o misiune de acum doi ani, când, tot în luna noiembrie, a intrat în apă și a salvat o femeie de la înec. În situațiile astea, nu ai prea mult timp la dispoziție. Trebuie să acționezi. Cu cât întârzii momentul, cu atât se reduc șansele de supraviețuire. Așa că, Andrei s-a aruncat în apele reci ale Mureșului.

A înotat cu greu până la femeia pe jumătate scufundată în apa care nu depășea 7-8 grade, dar a reușit, nu singur, ci ajutat de Cristian și Gabriel. La mal, cei trei jandarmi, au aplicat primele măsuri de resuscitare, până la venirea echipajelor specializate. Femeie este în stare gravă, însă trăiește”.

Vezi aici Video:

Respect!