Update. Medicii legiști din Timișoara NU au găsit la autopsie URME din substanța cu care s-a făcut dezinsecția în urma căreia au murit doi copii

(Last Updated On: November 20, 2019)

Medicii legiști nu au reușit să indetifice, la autopsie, substanța care a cauzat moartea celor doi copii și a femeii care au decedat în blocul de pe strada Miorița din Timișoara în urma unei dezinsecții.

“Rezultatele preliminarii obținute de probele biologice de la persoanele autopsiate ieri sunt negative. Cauza decesului este neprecizată cu suspiciunea unui agent toxic”, a declarat o reprezentantă a medicilor legiști, potrivit stiripesurse.ro.

Update. Medicii legiști din Timișoara NU au găsit la autopsie URME din substanța cu care s-a făcut dezinsecția în urma căreia au murit doi copii 1

Un copil de 3 ani, un bebeluş de 9 zile şi mama acestuia au murit, după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecţie.

Procurorii au stabilit că suspectul este reprezentant al unei societăți care a făcut deratizarea, care a folosit un insecticid denumit „Delicia – GASTOXIN”, ce are în compoziție fosfură de aluminiu, o substanţă foarte toxică, cu efecte letale în caz de inhalare.

Patronul societății a fost reținut pentru vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și trafic de produse sau substanțe toxice.