(Last Updated On: November 7, 2019)

Continuă polemica Dragoș Bucur-Mircea Diaconu, după dezvăluirile actorului la dresa candidatului la prezidențiale.

Actorul Dragoș Bucur îi răspunde lui Mircea Diaconu care a susținut într-un interviu că în turneul Notarra la Viena a dormit în holul teatrului cu toată echipa. Bucur susține într-o postare pe Facebook că Diaconu a dormit în cabină, în pat, împreună cu fiul său cu care venise în turneu deși nu juca în spectacol, anunță Hotnews.

Update. Dragoș Bucur îl contrazice pe Mircea Diaconu: „A dormit în cabină, împreună cu băiatul dânsului, nu în holul teatrului din Viena. Fiul său ...” 1

„Nope, dumnealui a dormit în cabină, în pat, împreună cu băiatul dânsului, nu în holul teatrului. Și, așa cum a afirmat, venise ca șofer al echipei de actori în acea deplasare, iar băiatul dansului nu juca în spectacol.

Nu spun că șoferul nu trebuia să doarmă în pat, doar că ar fi fost frumos să facă același lucru și actorii tineri:)) Iar să comentezi că am plecat pentru 6000 euro e rușinică, mai ales după interviul Recorder (deși am plecat din teatru în urma unui accident și pentru că am avut mereu senzația că sunt mai bun în film decât pe scenă, nu pentru 6000 de euro).

PS-am fost în teatrul Podul, cine știe cum era acolo înțelege că treaba cu “teatru pentru teatru” este o vorba aruncată către mine fără nici o justificare!”, a scris Dragoș Bucur pe Facebook.