Timea: „Felicitări, Profi România! Astăzi am intrat in magazin cu bebele in sistem de purtare si la casa mi-a sărit in ajutor domnul de la security împachetându-mi cumpărăturile in rucsac (văzând ca ma descurc mai greu/incet). Pare un gest minor, dar mi-a făcut ziua frumoasa :)”

(Last Updated On: November 6, 2019)

O clientă Profi aduce mulțumiri pentru un gest mărunt dar care contează enorm pentru o mămică.

Timea Opferman-Nagy a scris pe Facebook: „Felicitări, Profi România!

Astăzi dupa-masa am intrat in magazinul de la piața din 7Noiembrie, Targu-Mures cu bebele in sistem de purtare si la casa mi-a sărit in ajutor domnul de la security împachetându-mi cumpărăturile in rucsac (văzând ca ma descurc mai greu/incet).

Timea: „Felicitări, Profi România! Astăzi am intrat in magazin cu bebele in sistem de purtare si la casa mi-a sărit in ajutor domnul de la security împachetându-mi cumpărăturile in rucsac (văzând ca ma descurc mai greu/incet). Pare un gest minor, dar mi-a făcut ziua frumoasa :)” 1

 

Pare un gest minor, dar mi-a făcut ziua frumoasa :)”

Potrivit Ziarului Financiar, retailerul alimentar Profi, con­tro­lat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, este cel mai mare angajator din Româ­nia, cu un număr de aproape 17.000 de salariaţi înregistraţi pe o singură entitate juridică la jumătatea anului 2019.