Simona Halep îl chinuiește zilnic pe iubitul său, Toni Iuruc! Dezvăluire din anturajul marii campioane

Simona Halep se află în vacanță pe o insulă exotică, în Maldive alături de prietenul ei Toni Iuruc, care-i va deveni soț în vara anului viitor.

Deși se află în vacanță, Simona are grijă să se mențină în formă și face plimbări zilnice cu bicicleta, iar de la acest program nu lipsește nici Toni Iuruc, scrie digisport.ro.

”Simona Halep are parte de relaxare la maximum. Face, zi de zi, sport de întreținere, îl chinuiește pe Toni Iuruc cu plimbări interminabile cu bicicleta, dar se distrează la maximum. Este, cred, mai fericită ca niciodată.

Simona Halep îl chinuiește zilnic pe iubitul său, Toni Iuruc! Dezvăluire din anturajul marii campioane 1

Iar seara, Simona fiind o romantiocă incurabilă, are parte de plimbările la care visa de ani buni, plimbări lungi, pe plajă, de mână cu logodnicul ei”, a dezvăluit una dintre prietenele Simonei pentru wowbiz.ro.

Simona Halep a vorbit scurt și la obiect despre relația cu noul său iubit, Toni Iuruc.

“Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Da, am un iubit. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă.

Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”, a afirmat Simona Halep.