Scandal la vot cu familia Melencu. Bunicul Luizei: „Uitaţi cum fug! Fug! Toţi fug …”

(Last Updated On: November 10, 2019)

Scandal duminică seara la secția de vot din Radomir, judeţul Dolj. Acolo au mers să voteze membrii familiei Luizei Melencu și au dat nas în nas cu unul dintre poliţiştii din comună, despre care spun că s-a ocupat de cazul dispariţia fetei de 19 ani.

Oamenii au mers să-l întrebe pe omul legii dacă mai are vreo veste despre copilă. Bunicul Luizei spune că poliţistul le-a închis uşa în nas, apoi a plecat din secţia de votare.

„Am vrut să-l întrebăm şi noi ce mai ştie de caz, să ne spună şi…Uitaţi cum fug! Fug! Toţi fug de responsabilitate! Dovada că nu şi-au făcut datoria. Încă o dată fac această afirmaţie: nu şi-au făcut datoria! Luiza nu e moartă! Luiza e traficată datorită acestor nemernici de poliţai. Nu, nu sunt poliţai. Ăştia sunt criminali!”, a spus bunicul Luizei Melencu, potrivit Gandul.info.
Scandal la vot cu familia Melencu. Bunicul Luizei: „Uitaţi cum fug! Fug! Toţi fug ...” 1

Acesta a mai spus că tot timpul poliţiştii le-au întors spatele şi i-a acuzat pe oamenii legii că sunt complicii lui Dincă.

„De aia fug, că sunt vinovaţi. Toţi sunt vinovaţi! Toţi sunt complicii lui Dincă!”, a adăugat bunicul Luizei Melencu.

„Când am dat telefon la 112, a venit acasă şi a zis: hai, dom’ne, că fata e plecată cu un băiat, e îndrăgostită şi are să vină acasă. Uitaţi, nu a venit acasă! Datorită acestor nemernici!”, a mai spus acesta, aratând cu mâna spre maşina de poliţie care tocmai plecase în trombă.

„Sunt pe mână cu hoţii, poliţaii”, a acuzat o altă membră a familiei Melencu.