Român din Diaspora: „Merg la culcare. Într-o țară care nu e a mea într-o casa care nu e a mea, departe de mama mea și departe de voi. Am votat ieri pentru noi toți. Și pentru dispariția PSD ului. Dar voi nu ați vrut. Noi am vrut. Acum, noi rămânem aici și voi acolo. Cine-i fericit? Un popor care …”

(Last Updated On: November 12, 2019)

Dezamăgire mare în rândul unor români din Diaspora ce înțeleseseră votul politic: votai Barna, PSD dispărea de pe scena politică o perioadă. Așa, toată lumea s-a înghesuit să-l voteze pe Iohannis și au lăsat-o pe Viorica să meargă în turul doi. Un pic de joc politic și PSD se uita la televizor la turul doi.

Pe grupul de Facebook Diaspora Europeana, ‎Iuliu Dărăban‎ a scris: „Merg la culcare. Într-o țară care nu e a mea într-o casa care nu e a mea, departe de mama mea și departe de voi.

Român din Diaspora: „Merg la culcare. Într-o țară care nu e a mea într-o casa care nu e a mea, departe de mama mea și departe de voi.  Am votat ieri pentru noi toți. Și pentru dispariția PSD ului. Dar voi nu ați vrut. Noi am vrut. Acum, noi rămânem aici și voi acolo. Cine-i fericit? Un popor care ...” 1

Am votat ieri pentru noi toți. Și pentru dispariția PSD ului. Dar voi nu ați vrut. Noi am vrut. Acum, noi rămânem aici și voi acolo. Cine-i fericit? Un popor care își merită soarta.

Tineri care nu ies la vot, analfabeți care va hotărăsc viitorul. Nu ați înțeles nimic. Turul 2 nu era pentru votul președintelui. Avem președintele. Votul era pentru altceva. Noaptea buna, România.

Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta. Am încercat, am luptat dar, încă nu te ai trezit. Iar eu am obosit sa te mai trezesc”.