Reacție. Avocatul Familiei Melencu, după ce Alexandu Cumpănașu a anunțat că a găsit-o pe Luiza. Tonel Pop: „Știți cum e, sufletul de mama …”

(Last Updated On: November 8, 2019)

Alexandru Cumpănașu a anunțat vineri seară că a găsit-o pe Luiza Melencu în Italia. Avocatul familiei spune că nu este convins.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu crede anunțul lui Alexandru Cumpănașu conform căreia Luiza Melencu a fost găsită. “Dacă e adevărat, de ce nu au fost anunțate autoritățile?”, a întrebat avocatul.

Reacție. Avocatul Familiei Melencu, după ce Alexandu Cumpănașu a anunțat că a găsit-o pe Luiza. Tonel Pop: „Știți cum e, sufletul de mama ...” 1

Avocatul familiei Melencu a îndemnat la echilibru, precizând că este “prea bătrân în meserie că să creadă că apă e uscată”, mai ales în contextul evenimentelor politice din acest weekend. Afirmațiile vin după ce Alexandru Cumpănașu a susținut că a găsit-o pe Luiza Melencu, informează Observator Tv.

“Eu zic că ar trebui să fim echilibrați, să nu ne aruncăm cu capul în jos, sunt tot felul de filmări. Eu cred că e în viață, da invit la echilibru. Nu am văzut acea filmare, nu înțeleg de ce nu au fost anunțate autoritățile, chiar și cele din Italia.

Înțeleg că nici familia nu a recunoscut-o. Știți cum e, sufletul de mama, nu au cum să zică sub nicio formă. Nu cred în astfel de știri în contextul actual, care sunt date pe surse, la televiziune, cu stop cadre, ba nu se vede. Sunt prea bătrân în meserie că să cred că apa e uscată”, a declarat Tonel Pop.