Clonare. Rares Bogdan: „Pagina de Facebook a președintelui României a fost clonată!” Mesaj impotriva Simonei Halep

(Last Updated On: November 10, 2019)

Rares Bogdan a reclamat faptul că pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis a fost clonată unde a fost postat un mesaj împotriva Simonei Halep. „Este inaccpetabil ca persoane precum Ion Țiriac și Simona Halep să facă jocul PSD” se arată în mesajul paginii clonate.

Rares Bogdan: „Fake-news de proporții, nu cădeți în capcană! Pagina de facebook a președintelui României a fost clonată în mod mârșav de competitori care, realizând că nu-l pot învinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza! Sunt disperați, dar îi asigur că nu le merge!
Clonare. Rares Bogdan: „Pagina de Facebook a președintelui României a fost clonată!” Mesaj impotriva Simonei Halep 1

Mizând pe buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, Indivizi de cea mai joasă speță, a căror identitate o bănuiesc, au realizat o pagină falsă în care au postat mesaje atribuie domnului Presedinte Klaus Iohannis.

Pagina falsă a fost raportată, iar la această oră are loc o investigație. Problema este mai serioasă decât pare, având în vedere că în acest mod pot acționa inclusiv dușmani ai României, care ne pot atrage în conflicte greu de reparat. Deci nu e de joacă!

Clona grosolană, realizată astfel încât să semene până la identificare cu pagina oficială a președintelui României, a fost ștearsă de autorii ei după raportare, dar am făcut capturi și le-am pus la dispoziția organelor abilitate.

Oameni buni, maximă vigilență! Indivizi fără Dumnezeu încearcă să pulverizeze alegerile și să manipuleze grobian! Mai este puțin, vom câștiga! Aveți încredere!”

Alina Gorghiu: „Ca să vedeţi ce pot minţile unora. Cineva cu interese nesănătoase în această campanie, s-a gândit să uneltească o pagina falsă a Preşedintelui. Este o dezinformare crasă, o minciună prea mare ca să poată fi trecută cu vederea.
Nu se face aşa ceva într-o campanie de oameni civilizaţi. Preţul mincinoşilor se plăteşte la urne!”