Radu Tudor, la Antena 3: „Va fi o „explozie”, la ora 21! Ceea ce se întâmplă în țară, plus ceea ce se întâmplă în Diaspora, sunt mulți nervi, multe calcule. Nu vă …”

(Last Updated On: November 10, 2019)

USR și PSD luptă pentru locul doi al alegerilor prezidențiale.

Jurnalistul Radu Tudor a comentat ultimele informații pe care le are de la principalele 3 partide, PNL, PSD și USR! La Antena 3, Tudor a anticipat o adevărat explozie la închiderea secțiilor în România. Votul din Diaspora ar putea decide finalistul care va merge cu Klaus Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

”Va fi o explozie, la ora 21! Ceea ce se întâmplă în țară, plus ceea ce se întâmplă în Diaspora, sunt mulți nervi, multe calcule. Nu vă pot spune datele de la partide, dar se fac numărători paralele, scorul este foarte strâns.”, a spus Radu Tudor, potrivit stiripesurse.ro.

Claudia Gutulescu: „Londra, Romford road, acum. Mai un pic…Un pic de tot. 😃”
Radu Tudor, la Antena 3: „Va fi o „explozie”, la ora 21! Ceea ce se întâmplă în țară, plus ceea ce se întâmplă în Diaspora, sunt mulți nervi, multe calcule. Nu vă ...” 1

Laura Ghibu: „Dragi prieteni, hai să vă spun ce am făcut, noi voluntarii din Malmö ( adică oamenii care lucrează in interesul comunității de români, fără bani și în timpul lor liber),in ultimele luni de când s-a dat legea cu alegerile in diaspora:
– am cerut secție de vot ambasadei
– am căutat sediu ( lucru extrem de greu de făcut având in vedere ca alegerile erau pe 3 + 3 zile cu un orariu dificil. La sfârșit ne-a salvat ambasada)

– am avut întâlniri cu reprezentanții ambasadei pentru buna organizare a alegerilor
– am găsit delegați pentru Secțiile de vot

– am plătit o camera la hotel pentru unul dintre delegați, ca să completam o secție și ca el să poată să se odihneasca decent în cele 3 zile de vot.
– am răspândit informația cu secția de vot

– am vorbit cu toți cunoscuții ca să vina la vot.
– am urmat cursuri ca să știm cum să folosim corect tabletele

– ne-am neglijat familiile pentru binele comun
No’ acum, voi, n-aveti nici o scuză să nu veniți să vă exercitați acest drept fundamental!

Vă așteptam cu drag la Elite Hotel Gustav Adolfstog 49 in Malmö
Mulțumim mult reprezentaților ambasadei pentru tot ajutorul lor! Chapeau!”