Povestea câinelui din Cluj plimbat în cărucior. Andreea: „A suferit anul trecut un accident de mașină datorita căruia a avut o fractura deschisa…De atunci stăpânul il poarta mai mereu in cărucior. Este un OM in adevăratul sens al cuvântului, si-a luat de-a dreptul painea de la gura pentru…”

(Last Updated On: November 6, 2019)

Un cățel plimbat în cărucior. Este poza zilei la Cluj. Cățelul este bolnav, a suferit un accident, potrivit clujcapitala.ro.

Dan Bodea: „No ziceți voi dacă nu-i fain la Cluj…
(sper că nu e bolnav cățelul)
Dan Bodea, Cluj Napoca, 6 noiembrie 2019

Povestea câinelui din Cluj plimbat în cărucior.  Andreea: „A suferit anul trecut un accident de mașină datorita căruia a avut o fractura deschisa…De atunci stăpânul il poarta mai mereu in cărucior. Este un OM in adevăratul sens al cuvântului, si-a luat de-a dreptul painea de la gura pentru…” 1

Andreea Pribilean: Din pacate chiar este bolnav catelul. A suferit anul trecut un accident de masina datorita caruia a avut o fractura deschisa la un membru posterior si probleme articulare la membrul anterior de pe aceiasi parte.

De atunci stapanul il poarta mai mereu in carucior. Este un OM in adevaratul sens al cuvantului, si-a luat de-a dreptul painea de la gura pentru catelul lui, pe care il vede ca pe cel mai bun prieten al dansului. E un om special si catelul pe masura 🙂

Olteanu Rares Calin: Catelul e de pe Dorobantilor. Ala e stapanul si sta la 2 numere distanta de mine. Asta vara il vedeam o data la 2-3 zile cum isi facea rondul (cainele). E si batran saracul, dar e cuminte si bland.