Poliţiştii bătuţi de doi tineri și rude, puşi să stea în genunchi în faţa agresorilor: ‘Le-au pus pistoalele la tâmplă’

(Last Updated On: November 20, 2019)

Doi polițiști au fost bătuți cu sălbăticie de rudele unor bărbaţi pe care i-au urmărit în trafic. Totul s-a întâmplat în satul Călina, comuna Prundeni din Vâlcea.

Cei doi poliţişti i-au urmărit în trafic pe cei doi suspecţi şi chiar au tras nouă focuri de armă în plan vertical, dar şi în direcţia maşinii.

Poliţiştii bătuţi de doi tineri și rude, puşi să stea în genunchi în faţa agresorilor: 'Le-au pus pistoalele la tâmplă' 1

Suspecţii au reuşit să ajungă acasă, în satul Călina din Vâlcea, iar acolo, cei doi poliţişti au fost înconjuraţi de rudele acestora.

“Noi informații revoltătoare apar in cazul colegilor agresați. Se pare ca dupa ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă iar unul dintre ei ar fi apăsat si tragaciul doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartusele pe parcursul urmăririi!”, se arată într-o postare pe Facebook a paginii Sindicatul Europol, preluat de observator.tv.

Oficial, poliţiştii IPJ Vâlcea au anunţat că pistoalele celor doi agenţi au căzut în timpul scandalului, însă nu au fost luate de agresori, ci au fost recuperate de poliţiştii chemaţi în ajutor.

„În urma agresiunii, cei 2 polițiști au suferit vătămări corporale grave (traumatisme cranio-faciale, fractură piramidă nazală și arcadă), fiind transportați la CPU Drăgășani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAS și 6 jandarmi, Adjunctul IPJ Vâlcea și prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani”, precizează Europol.