Plagiator PNL dat afară de la ICR. Emilia Sercan: „Mă îndoiesc că lucrul acesta s-ar fi întâmplat dacă nu apărea scandalul de sâmbătă cu acel mesaj de pe pagina Partidul Naţional Liberal în care un “comunicator” a scris că …”

(Last Updated On: November 11, 2019)

Un plagiator de la PNL a fost dat afară după ce jurnalista Emilia Sercan a scris despre acest subiect. Plagiatorul fuses numit vineri în funcția de secretar general al Institutului Cultural Român.

Emilia Sercan: „Cristian Vasile Petcu, plagiatorul numit vineri în funcția de secretar general al Institutului Cultural Român, a fost astăzi revocat din funcție.

Plagiator PNL dat afară de la ICR. Emilia Sercan: „Mă îndoiesc că lucrul acesta s-ar fi întâmplat dacă nu apărea scandalul de sâmbătă cu acel mesaj de pe pagina Partidul Naţional Liberal în care un “comunicator” a scris că ...” 1

Mă îndoiesc că lucrul acesta s-ar fi întâmplat dacă nu apărea scandalul de sâmbătă cu acel mesaj de pe pagina Partidul Naţional Liberal în care un “comunicator” a scris că am “afinități PSD”.

Ce ar trebui să înțeleagă PNL este că lumea și-a pus multă speranță în noul guvern după trei ani mizerabili cu PSD. De la guvernul PNL lumea așteaptă transparență, integritate și meritocrație, nu înlocuirea unor incompetenți cu alții, nu aceeași mizerie”.

Cristian Vasile Petcu, care în trecut a fost susținut de PNL pentru consiliul de administrație al TVR, a fost numit secretar general al Institutului Cultural Român, chiar dacă are o decizie definitivă de plagiat în teza de doctorat în teologie, au declarat surse politice pentru HotNews.ro.

Plagiator PNL dat afară de la ICR. Emilia Sercan: „Mă îndoiesc că lucrul acesta s-ar fi întâmplat dacă nu apărea scandalul de sâmbătă cu acel mesaj de pe pagina Partidul Naţional Liberal în care un “comunicator” a scris că ...” 2

Cristian Vasile Petcu a primit un verdict de plagiat pentru teza de doctorat în teologie, decizia CNATDCU rămânând definitivă în iunie acest an.