Oana Pellea, pentru Viorica: “ĂȘTIA” din Diaspora … ĂȘTIA sunt oameni cinstiti care muncesc si trimit bani in tara! “ĂȘTIA” au plecat din tara cand puterea era detinuta de PSD si pentru ca aceasta Putere nu le a oferit conditii demne de munca si viata… “ĂȘTIA” din Diaspora n au plecat de bine …au plecat ca sa …”

(Last Updated On: November 20, 2019)

Șefa PSD, Viorica Dăncilă, i-a numit pe românii din străinătate „ăștia” în timpul dezbaterii organizate cu jurnaliștii la Palatul Parlamentului.

„Iohannis nu a făcut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state unde avem o mare majoritate a românilor care au plecat din țară, nu s-a întâlnit cu ăștia, nu a vorbit despre venirea lor în România și ce face în calitate de președinte ca românii să se întoarcă acasă”, a spus Dăncilă, citată de digi24.ro.

Oana Pellea, pentru Viorica: "ĂȘTIA" din Diaspora ... ĂȘTIA sunt oameni cinstiti care muncesc si trimit bani in tara! "ĂȘTIA" au plecat din tara cand puterea era detinuta de PSD si pentru ca aceasta Putere nu le a oferit conditii demne de munca si viata... "ĂȘTIA" din Diaspora n au plecat de bine ...au plecat ca sa ...” 1

Oana Pellea a scris pe Facebook: „”ĂȘTIA” din Diaspora …

ĂȘTIA sunt oameni cinstiti care muncesc si trimit bani in tara! “ĂȘTIA” au plecat din tara cand puterea era detinuta de PSD si pentru ca aceasta Putere nu le a oferit conditii demne de munca si viata… “ĂȘTIA” din Diaspora n au plecat de bine …au plecat ca sa si castige cinstit o paine, au plecat pentru ca sa fie respectati si sa poata trai demn.
ĂȘTIA si au lasat copiii si batranii in tara ca sa poata sa si faca un rost si sa si sustina familia din tara…”ĂȘTIA” plang de dorul celor de acasa…”ĂȘTIA” din Diaspora stiu sa vorbeasca cel putin o limba straina. “ĂȘTIA” au stat ore intregi sa voteze. “ĂȘTIA” sunt romani!

Eu pe “ĂȘTIA” ii respect si pentru “ĂȘTIA” din Diaspora si pentru “ĂȘTIA” din tara, care vrem o tara democratica si europeana …MERG LA VOT !

MERGETI LA VOT OAMENI BUNI !
NU STATI ACASA!
Nu alegem intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis
Alegem intre o Romanie anti-europeana si o Romanie pro-europeana.

Daca stau acasa si nu votez sau daca imi anulez votul, Viorica Dancila – adica PSD ul – are de castigat – acesta este un adevar.

Deci: Merg la vot si votez Klaus Iohannis ! Este unica optiune.”