O tânără mamă din România a murit la o lună de la naștere. Medicii i-au uitat o bucată de placentă. Când i s-a făcut rău și a chemat ambulanța, tânăra a fost acuzată că se alintă

(Last Updated On: November 8, 2019)

Lanț criminal de gafe ale medicilor din Brăila. Au lăsat să moară o tânără de 19 ani care născuse cu o lună în urmă.

Ministrul Sănătății trimite Corpul de Control la Brăila, acolo unde medici din Spitalul Județean sunt acuzați de malpraxis. Victor Costache cere să fie verificat modul în care a fost îngrijită o tânără de 19 ani, care a murit la o lună după ce a născut, anunță Digi 24.

O tânără mamă din România a murit la o lună de la naștere. Medicii i-au uitat o bucată de placentă. Când i s-a făcut rău și a chemat ambulanța, tânăra a fost acuzată că se alintă 1

Tânăra a făcut o infecție din cauza unui rest de placentă, care nu a fost curățat la naștere. Ulterior, atunci când i s-a făcut rău și a chemat ambulanța, tânăra a fost acuzată că se alintă. Medicii care au consultat-o i-au spus că, de fapt, nu ar avea nimic și au trimis-o acasă.

Familia cere să i se facă dreptate, iar cazul a provocat revoltă printre localnicii din Brăila. Mai mulți dintre ei au protestat, aseară, în fața Spitalului Județean.

Ministrul Sănătății promite că va face publice concluziile controlului pe care l-a cerut.