Nadina Ioana Dogioiu: „În 2014, Iohannis îl fugărea pe Ponta pentru dezbatere. Acum este el un fel de Ponta. Aici nu e vorba despre dna Dancila ca persoana. Este vorba despre ….”

(Last Updated On: November 11, 2019)

Klaus Iohannis este criticat pentru că fuge de o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă. Românii au astfel posibilitatea să-l aleagă pentru tăcerea din ultimii 5 ani.

Nadina Ioana Dogioiu: „În 2014, Iohannis îl fugărea pe Ponta pentru dezbatere. Acum este el un fel de Ponta. Lăsând orice nume la o parte, eu nu pot accepta refuzul dlui Iohannis.

Aici nu e vorba despre dna Dancila ca persoana. Este vorba despre raportarea la milioanele de voturi pe care, ne place sau nu, dna Dancila le are in spate. Este vorba despre raportarea la restul, tot milioane, care trebuie sa aleagă acum alt candidat.

Nadina Ioana Dogioiu: „În 2014, Iohannis îl fugărea pe Ponta pentru dezbatere. Acum este el un fel de Ponta. Aici nu e vorba despre dna Dancila ca persoana. Este vorba despre ....” 1

Pe acești oameni ii respecți sau ii sfidezi. OK, nu vrei cu dna Dancila pentru ca e dna Dancila, deși ai considerat-o suficient de … nu știu, de ceva pentru a o desemna premier. Te poți gândi ca o întrebare va fi tocmai asta “de ce m-ați desemnat?”

Daca nu vrei sa riști asta, poți sa te prezinți in fata unei panel de jurnaliști care sa iți pună întrebări serioase, de substanță, corecte gramatical. Dar nici așa, nici așa, nu mi se pare OK ca atitudine.

Dar, pana la urma, daca electoratul nu sancționează înseamnă ca e OK, ca acesta este respectul pe care acest electorat si-l poarta, deci poate atâta merita”.

Întrebat de jurnaliști la sediul de campanie al PNL dacă va participa la dezbateri cu Viorica Dăncilă, Iohannis a acuzat manevrele social-democraților, anunță Euractiv.

„Vedeți, PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum – urmează să discut și cu colegele și cu colegii în ședința de campanie – că eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”, a spus Klaus Iohannis.