(Last Updated On: November 10, 2019)

Mircea Radu a transmis un mesaj în ziua votului din primul tur al alegerilor prezidențiale

Prezentatorul TV a postat pe contul său de Facebook un clip în care spune că şi-a exercitat deja dreptul de a vota, iar aflat în secţia de votare şi-a amintit de un slogan de acum câţiva ani, „Prin noi înşine“, în jurul căruia şi-a creat mesajul video transmis fanilor săi, scrie adevarul.ro.

Mircea Radu, despre vot: „România nu se mai poate face bine decât dacă i se întorc cât mai mulţi copii înapoi“ 1

Mircea Radu pune accentul şi pe faptul că românii sunt „secaţi de puteri, neîncrezători şi manipulaţi“, iar asta se poate schimba doar dacă se întorc în ţară tinerii plecaţi în străinătate.

„Azi, la vot, mi-am adus aminte de un slogan electoral de acum câţiva ani, «Prin noi înşine». Nu cred că prin noi înşine mai putem face ceva. Suntem vlăguiţi, secaţi de puteri şi neîncrezători. Manipulaţi şi înrăiţi, ne-am bătut ca chiorii, ne-am săpat, ne-am vorbit de rău ca nimeni alţii.

Sunt unul dintre cei care cred că România nu se mai poate face bine decât dacă i se întorc cât mai mulţi copii înapoi de pe unde au plecat. Ei, cu experienţă căpătată prin studiu şi muncă cinstită, ajunşi mari fără pile şi relaţii, pot ajuta decisiv la îndreptarea unei Românii în care să ne placă să trăim“, le-a spus fanilor Mircea Radu.

Vezi video aici:

„Prin noi înşine, eu am votat astăzi având în minte ecoul lugubru al acelui slogan!“, a încheiat prezentatorul TV.