Mircea Badea și telefonul lui Kovesi. „Eram cu Ponta și Ghiță. Și-i întreb: dom’le, aveți numărul de telefon al lui Kovesi? Și i-am vazut cum s-au albit la față….mi-am notat și eu numărul de telefon al doamnei Kovesi și după aia am intrat pe…”

(Last Updated On: November 29, 2019)

Mircea Badea a povestit cum a făcut rost de numărul de telefon al fostei șefe a DNA de la Sebastian Ghiță și cu Victor Ponta.

Ulterior, Badea a intrat pe toate rețelele în care a găsit-o pe Kovesi cu acel număr de telefon și i-a luat toate pozele, pe care ulterior le-a dat pe post, anunță stiripesurse.ro.

Mircea Badea și telefonul lui Kovesi. „Eram cu Ponta și Ghiță. Și-i întreb: dom'le, aveți numărul de telefon al lui Kovesi? Și i-am vazut cum s-au albit la față....mi-am notat și eu numărul de telefon al doamnei Kovesi și după aia am intrat pe...” 1

“Eram acum niște ani cu doi cetățeni – nu vă spun cine… Cu Ponta și Ghiță. Și-i întreb: dom’le, aveți numărul de telefon al lui Kovesi? Și i-am vazut cum s-au albit la față. Și mă întreabă ‘dar de ce?’ Și le-am spus că îmi trebuie mie.

Și mi-au răspuns că îl au. Bun, mi-am notat și eu numărul de telefon al doamnei Kovesi și după aia am intrat pe WhatsApp, pe Telegram, pe Signal și pe toate aplicațiile unde doamna Kovesi era, ca să vorbească cu Mircea Marian și toți ăia de vorbea dânsa, și i-am luat toate pozele de profil și le-am dat pe post Avea niște poze drăguțe, umane. Aproape umane”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.