Mesajul urgent al lui Dan Barna către oamenii săi din secțiile de votare

Dan Barna, candidatul USR-PLUS, a trimis în urmă cu puțină vreme două mesaje: unul public, pe Facebook, către electorat și susținători în care i-a rugat să se mobilizeze pentru că au mari șanse ”să schimbăm definitiv România”. Al doilea mesaj a fost către oamenii din secțiile de votare.

”Noi nu avem primari sau oameni în structurile statului, așa că mobilizarea noastră a fost către public, către oameni”, spune un oficial al campaniei lui Dan Barna.

Mesajul urgent al lui Dan Barna către oamenii săi din secțiile de votare 1

Lideru USR-PLUS a dat un mesaj pe Facebook prin care a cerut mobilizare în aceste ultime ore. ”Sunați-vă prietenii!”, le-a amintit ieri.

În plus, Barna s-a adresat prin liderii din teritoriu tuturor celor care reprezintă alianța în procesul electoral. E un mesaj intern. El le-a spus oamenilor din secții că diferența între el și Viorica Dăncilă poate fi foarte mică, să nu se lase descurajați dacă primele exit-poll-uri o vor da pe candidata PSD în avans, pentru că aceste cifre de la ora 21.00 nu conțin procenetele disaporei și nici voturile din ultimele ore, potrivit libertatea.ro.

”Lupta e foarte strânsă, se poate ajunge la o diferență de mii de voturi, vă rog aveți grijă de fiecare vot!”, le-a zis Barna, cerându-le să fie atenți la urne, la numărătoare și la procesele verbale.