Membră a comisiei de vot, dezbrăcată în secție! Din secție au fost aruncate mai multe pahare de cafea pe care scria Klauss, denumire originară a cafelei, imprimată din fabricație

(Last Updated On: November 10, 2019)

Exces de zel la o secție de votare din Săcele, Brașov. S-a ajuns chiar la dezbrăcarea unei membre a comisiei de votare.

În această dimineață, președintele secției de votare numărul 231, din incinta Liceului George Moroianu, a obligat un reprezentant al comisiei să renunțe la sacou, pe motiv că obiectul vestimentar era galben, anunță Realitatea Brașov.

Membră a comisiei de vot, dezbrăcată în secție! Din secție au fost aruncate mai multe pahare de cafea pe care scria Klauss, denumire originară a cafelei, imprimată din fabricație 1

Potrivit Brașov TV, imediat, conducerea PNL Săcele a sesizat Biroul Electoral Județean, care a dat un răspuns prompt și a lăsat-o pe femeia dezbrăcată să poarte, în continuare, sacoul galben.

Mai mult, în aceeași secție au fost îndepărtate mai multe pahare de cafea pe care scria Klauss, denumire originară a cafelei, imprimată din fabricație, iar un un termos galben, care, culmea, nu era adus de reprezentanții PNL, a fost acoperit!