Mama Luizei Melencu pleacă din România în Italia, să-și caute fata. A revăzut fotografia cu fata: „La nas are mici modificări. Luiza la față semăna cu mine. În acea fotografie sunt modificări. Că este vopsită cu negru, machiată strident… Vă dați seama că nu o să …”

(Last Updated On: November 9, 2019)

Monica Melencu a declarat, sâmbătă, că se va deplasa personal în Italia să-și caute fiica.

„Asta și fac (merge în Italia să o caute personal pe Luiza, n.r). Orice detaliu, orice minut m-a costat. Autoritățile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, răspunsul este: „Nu există nimic concret”. Mă oprește un zid. Exclus declarația lui Dincă (potrivit căreia a omorât-o pe Luiza, n.r.)”, a spus Monica Melencu la Antena3, preluată de DCnews.

Mama Luizei Melencu pleacă din România în Italia, să-și caute fata. A revăzut fotografia cu fata: „La nas are mici modificări. Luiza la față semăna cu mine. În acea fotografie sunt modificări. Că este vopsită cu negru, machiată strident… Vă dați seama că nu o să ...” 1

Mama Luizei este convinsă că fiica sa a fost răpită de o rețea și că încă este în viață.

Într-un interviu exclusiv Antena 3, mama Luizei Melencu a revăzut fotografia cu fata despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că ar fi Luiza. Concluzia femeii a fost una dureroasă: Nu, nu este ea!

„Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas”, a spus Monica Melencu, potrivit Antena 1.

„Eu nu pot confirma. La nas are mici modificări. Luiza la față semăna cu mine. În acea fotografie sunt modificări. Că este vopsită cu negru, machiată strident… Vă dați seama că nu o să mai fie aceeași Luiza care a plecat. Sunt șapte luni de atunci! Dar nici nu pot să confirm că este fiica mea. Nu se văd clar acele imagini. Am văzut doar capul, nu și corpul.

Dacă cineva mi-ar zice că trebuie să mă arunc la etajul 10, că îți trebuie salvat copilul, aș face asta, ca să o salvez! Am vârsta pe care o am și trebuie să îmi salvez copilul. Părerea mea de mamă este că Luiza nu este moartă, ci traficată”, a mai spus mama Luizei Melencu.