Mama Luizei Melencu îl contrazice pe Cumpănașu: “Nu este Luiza. Eu una nu o recunosc, cel puțin la față…La cat e Luiza de curajoasă, ar fi avut curaj să …”

(Last Updated On: November 8, 2019)

Mama Luizei Melencu l-a contrazis vineri seara pe Alexandru Cumpănașu care a declarat că a găsit-o pe fată în Italia. Ea spune că nu crede că fata din imaginile obținute de Alexandru Cumpănașu este fiica ei. Bunicul Luizei este convins însă că e vorba de nepoata sa.

„Nu este, nu este Luiza, tată. Asta este părerea mea. Eu una nu o recunosc, cel puțin la față”, a declarat Monica Melencu, potrivit Observator Tv.

Mama Luizei Melencu îl contrazice pe Cumpănașu: "Nu este Luiza. Eu una nu o recunosc, cel puțin la față...La cat e Luiza de curajoasă, ar fi avut curaj să ..." 1

“Nu pot să garantez așa ceva. Sunt puține trăsături care mă fac să cred că e Luiza. La cat e Luiza de curajoasă, ar fi avut curaj să urle. Nu știu ce să zic. […] Sunt între ciocan și nicovală, exact la mijloc”, a mai spus mama Luizei.

Bunicul Luizei, însă, este de altă părere. Bărbatul crede că în imagini este chiar tânăra dată dispărută.

Mama Luzei a povestit și cum a fost contactată de Alexandru Cumpănașu, cel care a susținut astăzi că a găsit-o pe Luiza în străinătate, cu ajutorul unor investigatori.

“E prima dată când vorbim cu domnul Cumpănașu personal. Eram într-o cameră, vine tatăl meu bulversat, domnul Cumpănașu vrea să vorbească cu mine. Am vorbit cu el pe WhatsApp, m-a întrebat dacă sunt pregătită. <<Doamnă, să vă pun un filmuleț>>. În momentul ală poți să zici da, bulversați, ea este. Eu nu pot confirma 100%, eu că om v-am zis, la nas are mici modificări. Că este vopsită în negru, nu o să mai fie aceeași Luiza, dar nici nu pot confirma 100% că este fiica mea. Nu se văd clar acele imagini”, a fost de părere Monica Melencu.

“Noi ne-am axat pe Dincă, dar Luiza trăiește, eu asta cred. Avem vreo dovadă că aceste fete sunt moarte? Noi nu avem nicio dovadă. Sunt persoane care nu au fost audiate, se știe, dar nu se vrea”, a mai declarat mama Luizei Melencu.