Mai mulţi români din Franța care se întorceau acasă, tâlhăriţi cu cuţitul la gât într-o benzinărie din Ungaria. Lăcrămioara: „Au oprit sa alimenteze si pe clientii din autocar i-a trimis la baie cu scuza ca baia din autocar este…”

(Last Updated On: November 30, 2019)

Momente de groază pentru mai mulți români care se întorceau din Franţa. Au fost tâlhăriţi cu cuţitul la gât într-o benzinărie din Ungaria.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când românii au plecat cu un autocar al unei firme de transport internaţional din Paris către Bucureşti, anunță Observator TV. 

Mai mulţi români din Franța care se întorceau acasă, tâlhăriţi cu cuţitul la gât într-o benzinărie din Ungaria. Lăcrămioara: „Au oprit sa alimenteze si pe clientii din autocar i-a trimis la baie cu scuza ca baia din autocar este...” 1

Autocarul cu români a oprit în Ungaria, iar şoferii i-au rugat pe călători să folosească baia benzinăriei dacă au nevoie pentru că cea din autocar nu poate fi folosită.

În momentul în care au coborât, câţiva români s-au întâlnit cu trei hoţi, înarmaţi cu cuţite, care i-au lăsat fără portofele.

“Lângă autocar trei hoţi l-au tâlhărit pe cumnatul meu. Doi l-au ţinut şi unul i-a pus cuţitul la burtă şi i-au luat portofelul. Şoferul a închis uşile, iar toţi au stat şi s-au uitat şi au vrut să îl lase acolo”, a scris Lăcrămioara Dănuţ pe Facebook.

Pe Facebook, Lăcrămioara Dănuț a scris: : „Au oprit sa alimenteze si pe clientii din autocar i-a trimis la baie cu scuza ca baia din autocar este plina si iar lîngă autocar

trei HOTI L-AU TÎLHARIT PE CUMNATUL MEU DOI L-AU TINUT SÌ UNU IA PUS CUTITU LA BURTA SÌ I-AU LUAT PORTOFELU SÌ SOFERUL A ÎNCHIS USILE SÌ AU STAT SÌ SAU UITAT SÌ AU VRUT SA IL LASE ACOLO……ÎMI SPUNETI SÌ MIE VA ROG DACA ESTE NORMAL CE SE INTIMPLA IN 2019?????? ”