Klaus Iohannis, prima reacție după ce Mirel Rădoi a fost ales selecționerul României

Mirel Rădoi este noul antrenor al Naționalei și va pregăti meciurile de baraj pentru Euro 2020.

Președintele României, Klaus Iohannis, a oferit prima reacție la foarte puțin timp după ce Mirel Rădoi a fost ales selecționerul primei reprezentative, anunță Digi Sport.

Klaus Iohannis, prima reacție după ce Mirel Rădoi a fost ales selecționerul României 1

”Ar fi bine să avem ceva rezultate încurajatoare și acolo”, a spus Kalus Iohannis. Președintele s-a referit la faptul că Mirel Rădoi a avut rezultate notabile la naționala de tineret, astfel că acum toată lumea așteaptă să aibă parte de succes similar și la naționala mare.

Declarația Președintelui Klaus Iohannis a avut loc după ceremonia de decorare a lui Ivan Patzaichin, decorat odată cu împlinirea vârstei de 70 de ani.

Klaus Iohannis ar fi de acord să joace un ”demonstrativ” cu Simona Halep
Jurnaliștii prezenți la eveniment n-au ratat ocazia de a-l chestiona pe Klaus Iohannis și în legătură cu sportiva momentului din România, Simona Halep. Mai mult, Iohannis a spus că ar fi de acord chiar să dispute un meci demonstrativ cu Halep, acesta fiind un mare fan al sportului alb.

”Cu siguranță, accept provocările și de tip sportiv, la momentul potrivit”, a replicat Klaus Iohannis, care este și nașul lui Marius Vecerdea, omul care se luptă cu Ion Țiriac pentru președinția Federației Române de Tenis.

Gabi Balint, citat de Gazeta Sporturilor: „Mă așteptam să-l numească pe Rădoi, dar nu mă așteptam ca el să accepte, pentru că a spus de curând că nu vrea să accepte. Dacă pierdem cu Islanda, vor fi voci de neîncredere, că așa-i la noi. Mi se pare prea devreme să preia naționala mare. Echipa mare e altceva față de tineret. La prima reprezentativă poți avea probleme cu jucătorii pe care nu-i bagi să joace”