Este bine? Iohannis refuză dezbaterea cu Viorica, nu are ce să vorbească cu ea. De înțeles, având în vedere cât de prost vorbește Viorica limba română, citește cu dificultate de pe foi. ″Încearcă PSD să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun …”

(Last Updated On: November 11, 2019)

Viorica Dăncilă l-a provocat pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorală pentru turul doi. Președintele a refuzat-o, nu are ce să vorbească cu ea. De înțeles, având în vedere cât de prost vorbește Viorica limba română.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referindu-se la invitaţia la dezbateri lansată de liderul PSD, Viorica Dăncilă, că social-democraţii ”încearcă să atragă atenţia cu tot felul de manevre”.

Este bine? Iohannis refuză dezbaterea cu Viorica, nu are ce să vorbească cu ea. De înțeles, având în vedere cât de prost vorbește Viorica limba română, citește cu dificultate de pe foi. ″Încearcă PSD să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun ...” 1

El a subliniat se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, informează Stirile Pro Tv.

″Încearcă PSD să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum – urmează să discut şi cu colegele şi cu colegii în şedinţa de campanie – că eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”, a spus Iohannis, la sediul central al PNL.

PSD a solicitat, luni, liberalilor organizarea, de comun acord, a cel puţin două dezbateri între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie.

Solicitarea a fost transmisă prin intermediul unei scrisori adresate şefului de campanie al liberalilor, Dan Motreanu, de către Lia Olguţa Vasilescu, coordonatorul campaniei electorale PSD.