Iohannis a trecut de partea PSD, pas cu pas? Andrei Caramitru: „Iohannis a decorat-o pe o duduie care dădea contracte lui Cumpănasu. Bravo ei! Patrioată! Guvernul l-a numit secretar de stat pe un om al lui Bădălau, din PSD omul, fost secretar de stat din timpul PSD. Bravo lui! Un brav profesionist patriot! Iohannis i-a …”

(Last Updated On: November 29, 2019)

Furie maximă în rândul celor anti-PSD după ce Iohannis a început să-io binecuvânteze pe pesediști.

Andrei Caramitru: „O zi urâta de tot. Iohannis i-a promovat pe 2 generali ai lui Iliescu, vechi bolșevici afaceriști. Și pe altul care a blocat dosarul Mineriadei și al revolutiei. De ziua națională. Bravo lor! Patrioți!

Iohannis a trecut de partea PSD, pas cu pas? Andrei Caramitru: „Iohannis a decorat-o pe o duduie care dădea contracte lui Cumpănasu. Bravo ei! Patrioată! Guvernul l-a numit secretar de stat pe un om al lui Bădălau, din PSD omul, fost secretar de stat din timpul PSD. Bravo lui! Un brav profesionist patriot! Iohannis i-a ...” 1

Iohannis a decorat-o pe o duduie care dădea contracte lui Cumpănasu. Bravo ei! Patrioată!
Guvernul l-a numit secretar de stat pe un om al lui Bădălau, din PSD omul, fost secretar de stat din timpul PSD. Bravo lui! Un brav profesionist patriot!

Curtea de apel a judecat ca pensionarea anticipata a magistraților și secția specială sunt OK.

In rest… Trăiască ziua nationala. Eu nu mai am cuvinte”.

Președintele Klaus Iohannis i-a acordat vineri Danielei Vișoianu ordinul Național pentru Merit în grad de Cavaler, în cadrul unei ceremonii oficiale organizate la Cotroceni. Distincția i-a fost decernată la 4 zile după ce Vișoianu a anunțat că a făcut alegerea “modestă” de a accepta să fie consilierul ministrului Educației Monica Anisie, și după ce Edupedu.ro a dezvăluit în exclusivitate că Ministerul Educației derulează în prezent un proiect pe fonduri europene cu una dintre asociațiile conduse de Vișoianu și cu un ONG condus de Cumpănașu, precum și legăturile sale cu băieții deștepți din energie, anunță G4Media.

Foștii șefi ai Serviciului de Protecție și Pază (SPP) din perioada 2000-2004, Gabriel Naghi și Iulian Crăiniceanu, au fost înaintați în grad de președintele Klaus Iohannis. Naghi a ajuns director al SPP după ce a fost aghiotantul lui Ion Iliescu, iar Crăiniceanu a ajuns prim-adjunct după ce a fost aghiotantul lui Adrian Năstase.