(Foto) Cozi la vot! 1 milion de români din Diaspora vor merge la vot? Ramona Strugariu: „Dragă diasporă inimoasă, vă mulțumesc pentru inspirație, am decis, mă duc duminică în …”

(Last Updated On: November 8, 2019)

Românii din Diaspora au 3 zile la dispoziție să voteze, de vineri până duminică. Deja s-au format cozi la secțiile de vot, la Roma și Berlin. Vor merge la vot 1 milion de români din Diaspora? Ar fi o veste proastă pentru Iohannis și Viorica?

În premieră, anul acesta românii din afara ţării au la dispoziţie trei zile pentru a vota la urne în 835 de secţii de votare. Respectivele secţii sunt deschise astfel: vineri între ora locală 12:00 şi ora locală 21:00, iar sâmbătă şi duminică între ora locală 7:00 şi ora locală 21:00. Alegătorii care la ora 21:00 se află la sediul secţiei de votare, precum şi cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare pentru a intra în localul de vot pot să îşi exercite dreptul de vot până la ora locală 23:59, anunță G4Media.

Ramona Strugariu: „Dragă diasporă inimoasă, vă mulțumesc pentru inspirație, am decis, mă duc duminică în Moldova noastră să votez acasă, la Bârlad!
Mai jos, coada de la Berlin. Foto Cristian Ioan”
(Foto) Cozi la vot! 1 milion de români din Diaspora vor merge la vot? Ramona Strugariu: „Dragă diasporă inimoasă, vă mulțumesc pentru inspirație, am decis, mă duc duminică în ...” 1

Mario Mocan: „Coadă in #DiasporaLaVOT , s-au deschis Secțiile de votare și deja la Consulatul României la Roma s-a făcut o frumoasă coadă de oameni care vor să voteze pentru un viitor mai bun pentru #România și pentru #Cetățenii ei.

Haideți că se poate, suntem in primele ore ale #VOTULUI , sunt 3 zile in care putem vota, nu lăsați pe Duminică ce puteți vota azi !!!
Credit photo : Mioara Moraru Cristea”

(Foto) Cozi la vot! 1 milion de români din Diaspora vor merge la vot? Ramona Strugariu: „Dragă diasporă inimoasă, vă mulțumesc pentru inspirație, am decis, mă duc duminică în ...” 2

Florin Badita: „Se voteaza cu o frecventa de 1500 de voturi la 10 minute, de la deschiderea sectiilor de vot in vestul Europei, in urma cu jumatate de ora.
Hai sa facem o estimare a voturilor in diaspora pana la final…
Eu cred ca va fi rupere”.