Fata din Italia, despre care s-a spus că este Luiza Melencu, primele declarații: „Erau doi tipi care m-au …”

(Last Updated On: November 10, 2019)

Tânăra din Italia, despre care s-a spus că este Luiza Melencu, a declarat că nu are nicio legătură cu fata dispărută din Caracal.

Sub protecția anonimatului, tânăra a declarat, la Antena 3, că nu are nicio legătură cu Luiza și că își dorește ca familia ei să nu afle cu ce se ocupă în Italia.

‘Nu îmi venea să cred. Am fost foarte disperată. Nu mai vreau să apar la TV, pe niciun post TV. Sunt foarte agitată pentru că m-a sunat fratele meu, familia mea. M-am certat cu el și cu familia mea. Sunt foarte panicată, îngrijorată. Pentru ce să fiu dată la televizor? (…) Doamne, ferește! Nu știu nimic despre cazul Luizei. (…) Momentan sunt în România. M-au văzut mulți oameni. Eu de la fratele meu știu. El m-a văzut și m-a recunoscut după voce.’ a spus femeia care apare în imaginile filmate în Italia și care se presupunea a fi Luiza Melencu, anunță DCNews.

Fata din Italia, despre care s-a spus că este Luiza Melencu, primele declarații: „Erau doi tipi care m-au ...” 1

‘Nu mai țin minte de acea filmare. Nu am nicio legătură cu Luiza. Erau doi tipi care m-au filmat. Da, eu sunt în acele imagini. Din acest motiv sunt așa de panicată. Acum 2 luni a fost făcută filmarea, maximum acum 1 lună. E plin de românce în acea zonă (…) Cineva care ar răpi o fată nu i-ar da voie să mai țină legătura cu familia ei. ‘ a spus aceasta, la Antena 3.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat sâmbătă la Antena 3 că a găsit-o pe fata din Italia, nu este Luiza și acum este avocatul ei, anunță stiripesurse.ro.

„Da (a fost o facatura). Identitatea fetei filmate o am. Este clienta mea in acest moment. Aceasta doamna este panicata pentru ca a prestat o anumita activitate si acum risca ca rudele ei, familia, care nu cunosc ce facea dumneaei acolo, sa fie dezvaluita. Este ingrozita, nu mai stie ce sa faca, cum sa faca, auzind ca vine presa sa o caute in Italia. Femeia este absolut panicata, nu vrea sa fie cea mai cautata fata din Europa sau din Italia. Vrea sa dispara din fata opiniei publice”, a zis Tonel Pop.