(Last Updated On: November 10, 2019)

Elena Udrea a avut duminică, după vot, un mesaj plin de tupeu la adresa românilor din străinătate. Ea se laudă că este singurul român care s-a întors în țară. Elena Udrea uită să spună că a fugit din România pentru a nu face închisoare, așa cum au decis judecătorii. S-a întors din Costa Rica doar după ce judecătorii CCR, acuzați că sunt pro mafioți, au obligat Înalta Curte să-i anuleze condamnarea.

„Eu sunt probabil singurul roman care s-a întors în România sau printre puţinii romani care s-au întors. Eu nu doresc să plec de aici şi ca dovadă m-am întors. Nu ştiu dacă, pe termen mediu, că o persoană care a fost în politică, apropiată de cei care candidează, nu ştiu dacă sunt mari şanse ca lucrurile să se schimbe.

Elena Udrea, tupeu la adresa românilor din străinătate! „Eu sunt probabil singurul roman care s-a întors în România...” 1

Dar de votat trebuie să votăm. Votul trebuie să meargă către cel care îndeplineşte cât mai mult criteriile pe care noi le avem şi aşteptările noastre. Speranţele mele nu sunt foarte mari ca lucrurile într-un viitor scurt se schimbă radical în bine”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3, potrivit DCnews.

Revenimk cu detalii!