Dumitru: „Lunea viitoare pe vremea asta ne smulgem părul din cap, urlând dezamăgiți, că Dăncilă ne e președinte?! Da?! Încă nu e târziu să …”

(Last Updated On: November 18, 2019)

Cum ar fi cu Viorica președintele României? Credeți că nu se poate?

Chihaia Dumitru: „Lunea viitoare pe vremea asta ne smulgem părul din cap, urlând dezamăgiți, că Dăncilă ne e președinte?! Da?!
Încă nu e târziu să te hotărăști să ieși la vot! Nu putem permite o așa oroare! Nu putem sta indiferenți!”

Suciu Calin: Următoarea provocare majoră pentru noi, e turul 2 de prezidențiale, votul de duminică. 1. Votezi Dăncilă? Foarte tare! Îl grațiază pe Dragnea și luăm totul de la început, ieșim în stradă, etc.

Dumitru: „Lunea viitoare pe vremea asta ne smulgem părul din cap, urlând dezamăgiți, că Dăncilă ne e președinte?! Da?! Încă nu e târziu să ...” 1

Că unora le place să fie hamsteri. 2. Te-a enervat sfinxul de Iohannis și absentezi de la vot sau îl anulezi. Felicitări! Dăncilă oricum nu contează, e doar o marionetă. Dar tu tocmai le-ai dat o șansă în plus votanților disciplinați ai PSD-ului, celor care se scoală drevreme duminică și pontează peste tot la prima oră pentru „liniștea noastră”. Încă 30 de ani de domnie a infractorilor și atentat la buzunarele tale.

Chiar dacă câștigă la limită Iohannis, ai pus o cărămidă la refacerea partidului infractorilor, a PSD-ului, și a fundației USL 3. Mergi și votezi Iohannis împotriva voinței sponsorilor săi, PSD-ul nu ia voturi nici pe-o măsea, scăpăm de PSD și la locale și parlamentare, că așa funcționează paradigma.

PNL va fi obligat să se alieze cu noi cetățenii și cel puțin 10 ani nu mai auzim de PSD. Sistemul te vrea „Dorel” și pasiv, tu fii deștept, nu sta acasă, dute și votează Iohannis, chiar dacă „sistemul” și chiar cei din jur care nu înțeleg ce se întâmplă, te descurajează”.

Klaus Iohannis a refuzat o dezbatere cu Viorica și anunță o întâlnire cu jurnaliștii.
Președintele Klaus Iohannis va participa marți, de la ora 19, la o dezbatere cu jurnaliști, analiști și politologi, în Aula Carol I, de la Biblioteca Centrală Universitară, anunță Digi 24.

La dezbatere vor fi prezenți jurnaliști de la mai multe posturi de televiziune, posturi radio sau din presa scrisă, precum și analiști și politologi. Fiecare va putea să pună 2-3 întrebări, precizează prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.