(Last Updated On: November 8, 2019)

Doi frați din Vaslui, în vârstă de 11 și 13 ani, au fost dați dispăruți de către părinți, după ce au plecat de la stâna tatălui lor.

Neculai Irimia, în vârstă de 13 ani, şi Ion Mihai Irimia, în vârstă de 11 ani, au plecat, în data 2 noiembrie, de la o stână aflată în vecinătatea localităţii şi nu s-au mai întors până în prezent, informează observator.tv.

Doi fraţi, de 11 și 13 ani, au dispărut misterios de aproape o săptămână. Inițial, părinții au crezut că cei doi copii s-au dus la bunica lor 1

Inițial, părinții au crezut că cei doi copii s-au dus la bunica lor, astfel că au alertat poliția abia vineri seara, la șase zile de la dispariție.

Neculai Irimia are 1,40 metri înălţime, aproximativ 45 de kilograme, părul şaten, ochi albaştri, iar la data dispariţiei purta un pulover albastru cu dungi roşii, pantaloni sport albaştri, cizme de cauciuc de culoare albastră şi un fes negru.

Ion Mihai Irimia are tot 1,40 metri înălţime, circa 40 de kilograme, părul blond şi ochi verzi. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă maronie, pantaloni gri şi cizme de cauciuc de culoare verde.

Pompieri, jandarmi şi poliţişti s-au mobilizat și îi caută pe cei doi frați. Persoanele care au informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze la numărul 112.