Curățenie! Ludovic Orban le dă afară pe Adriana Cotel, protejata lui Vâlcov, și traseista Liliana Mincă, numite în funcție, pe fugă, luni de Viorica Dăncilă. Rares Bogdan: „Faceti curatenie! Daca rămâne in funcție un singur secretar de stat, director general, director general adjunct, presedinte de consiliu de administratie, sef de departament sau de directie, sau daca se numesc oamenii PSD-ului in functii, atrag atentia ca …”

(Last Updated On: November 7, 2019)

Premierul Ludovic Orban este decis să scape de pilele PSD-iste din structurile statului. Astăzi a anunțat că o va da afară pe Adriana Cotel, protejata lui Darius Vâlcov. Ea a fost numită în funcție luni de Viorica Dăncilă. Orban a anunțat că o dă afară și pe traseista Liliana Mincă, numită în funcție și ea tot luni.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dar şi cea de la Institutul Clinic Fundeni vor fi schimbate, a anunțat premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Curățenie! Ludovic Orban le dă afară pe Adriana Cotel, protejata lui Vâlcov, și traseista Liliana Mincă, numite în funcție, pe fugă, luni de Viorica Dăncilă. Rares Bogdan: „Faceti curatenie! Daca rămâne in funcție un singur secretar de stat, director general, director general adjunct, presedinte de consiliu de administratie, sef de departament sau de directie, sau daca se numesc oamenii PSD-ului in functii, atrag atentia ca ...” 1

Acesta a fost prezent joi la MS la preluarea mandatului de către ministrul Sănătăţii, Victor Costache. Întrebat într-o conferinţă de presă dacă vor fi schimbate conducerile CNAS şi I.C. Fundeni, premierul a răspuns: „Sigur că da”.

La Institutul Clinic Fundeni a fost numită recent manager interimar Adriana Cotel. Numirea a fost făcută de fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, anunță G4Media.
Cotel (35 de ani), protejata lui Darius Vâlcov, propulsată de acesta în cele mai puternice poziții din sistemul de sănătate, a fost numită luni de ministrul demis al Sănătății în funcția de director interimar al Institutului Clinic Fundeni, una dintre cele mai mari unități medicale din țară.

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca o va demite din functie si pe Liliana Minca, numita in 4 noiembrie secretar general adjunct in Ministerul Finantelor.

„Liliana Minca va pleca joi probabil de la Ministerul Finantelor din functia de secretar general adjunct”, a declarat premierul.
Liliana Minca a fost numita in aceasta functie in ultima zi ca premier a Vioricai Dancila. Foarte incantata de noua pozitie, Minca s-a grabit sa isi modifice prezentarea de pe pagina de Facebook, anunță aktual24.ro.

Curățenie! Ludovic Orban le dă afară pe Adriana Cotel, protejata lui Vâlcov, și traseista Liliana Mincă, numite în funcție, pe fugă, luni de Viorica Dăncilă. Rares Bogdan: „Faceti curatenie! Daca rămâne in funcție un singur secretar de stat, director general, director general adjunct, presedinte de consiliu de administratie, sef de departament sau de directie, sau daca se numesc oamenii PSD-ului in functii, atrag atentia ca ...” 2

Liliana Minca este unul din traseistii clasici ai politicii romanesti schimband nu mai putin de 6 partide in 6 ani de zile. Minca a fost in Partidul Conservator pana in 2011, in PPDD pana in 2014, a trecut apoi la PND unde a stat doar pana in august 2015, a schimbat macazul pentru UNPR-ul lui Oprea, in PSD pana in 2016 cand a trecut la ALDE si a devenit sefa filialei din Botosani a partidului lui Tariceanu 2016.

In prima parte a anului 2017, premierul Sorin Grindeanu a numit-o pe Liliana Minca in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

Rares Bogdan: „Faceti curatenie!
Daca rămâne in funcție un singur secretar de stat, director general, director general adjunct, presedinte de consiliu de administratie, sef de departament sau de directie, sau daca se numesc oamenii PSD-ului in functii, atrag atentia ca va trebui sa va luptati nu doar cu PSD-ul si vuvuzelele lor. Ca sa fie clar. Curatenie TOTALA, responsabilitate, profesionalism, grija fata de banul public.

Fara intelegeri pe sub masa!
Fara pile!
Fara clientelism!
Fara smecherii!
Fara aristocratie bugetara!

Fara clientela PSD!
Fara baroni politici!
Fara spaga!
Fara comisioane!

Romania trebuie resetata, restartata si RESPECTATA. Suntem intr-un punct de inflexiune esential pentru viitorul acestei tari. Nu ne putem juca cu increderea oamenilor. Acum ori niciodata. #romanianormala”